Συχνές Ερωτήσεις – Απαντήσεις

Στο σημείο αυτό θα αναρτούμε ερωτήσεις και τις αντίστοιχες χρήσιμες απαντήσεις στα συνηθέστερα ερωτήματα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Kastraki Camping μέσα από την ενότητα επικοινωνία για να τις απαντήσουμε απευθείας σε εσάς ιδιωτικά αλλά και κάποιες χρήσιμες να τις αναρτήσουμε στο σημείο αυτό προς διευκόλυνση και των άλλων ταξιδιωτών στο κάμπινγκ μας.

 

Κρατήσεις μπορούν να γίνουν μέσω e-mail ή fax. Για να πραγματοποιηθεί η κράτηση σας, πρέπει να μας ενημερώσετε επακριβώς σχετικά με τις ημερομηνίες άφιξης και αναχώρησης, τον αριθμό των ατόμων, τις ηλικίες των παιδιών, τις διαστάσεις της σκηνής ή του τροχόσπιτου, εάν υπάρχει αυτοκίνητο και εάν χρειάζεστε παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. 
Κατά την αίτηση σας για κράτηση, μπορείτε να μας προτείνετε  τη θέση της αρεσκείας σας κι εμείς θα λάβουμε υπ’όψη μας την προτίμησή σας. Ωστόσο δεν  εγγυόμαστε την κράτηση συγκεκριμένης θέσης.
Όχι, οι πληρωμές γίνονται μόνο με μετρητά.
Στην παραλία υπάρχει ράμπα που οδηγεί στη θάλασσα και, αν χρειαστεί, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τη  ρυμουλκήσετε.
Ναι, υπάρχει χημική τουαλέτα για τα απόβλητα των τροχόσπιτων και των camper.
Υπάρχει ψύκτης έξω από το χώρο των πλυντηρίων όπου μπορείτε να γεμίσετε τα μπουκάλια σας με νερό.
Το καρτοτηλέφωνο βρίσκεται ακριβώς έξω από τη Reception, από την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε και τηλεκάρτες.
To camping παρέχει ελεύθερη πρόσβαση σε δίκτυο Wi-Fi μέσω του οποίου μπορείτε να συνδεθείτε στο internet από το laptop σας.
Μπορείτε να παίξετε από τις 9:00 έως τις 14:00 και από τις 18:00 έως τις 20:00.
Από τις 08:00 έως και τις 21:00
Το mini market είναι ανοιχτό καθημερινά, από τις 17:30 έως τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 21:00.
Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο το Bar είναι ανοιχτό από τις 08:00 έως τα μεσάνυχτα.
Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο το εστιατόριο είναι ανοιχτό από τις 13:30 έως τις 17:00 και από τις 19:00 έως τις 23:00.
Η στάση βρίσκεται 300 μέτρα μακριά από την είσοδο του camping, με συχνά δρομολόγια προς το Ναύπλιο και το Τολό. Το πρόγραμμα βρίσκεται στη Reception.
Τα κοντινότερα χωριά είναι το Τολό, η Ασίνη και το Δρέπανο, σε απόσταση 1χλμ με τα πόδια. Η κοντινότερη πόλη είναι το Ναύπλιο. (12 χλμ)
Υπάρχει τράπεζα τόσο στο Τολό (1 χλμ) αλλά και στο Ναύπλιο (12 χλμ).
Το κοντινότερο ταχυδρομείο βρίσκεται στο Τολό (1 χλμ). Για τη διευκόλυνσή σας, υπάρχει γραμματοκιβώτιο και έξω από τη Reception, από το οποίο η αλληλογραφία συλλέγεται καθημερινά. Στη Reception μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε γραμματόσημα για τις κάρτες και την αλληλογραφία σας.

 

TOP