Ιστορικό

history-slideΤο camping Καστράκι λειτούργησε για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 1977.

Από τότε και για περισσότερο από 30 χρόνια, προσφέρει σε όλους όσους το επιλέγουν άνετες και ευχάριστες διακοπές.

Σε ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον, θα ξεκουραστείτε και θα απολαύσετε πραγματικά όμορφες στιγμές, μαζί με τους φίλους ή την οικογένεια σας.

Η αφοσίωση και η αγάπη στο έργο μας σε συνδυασμό με τον σεβασμό μας προς τη φύση, έχουν κάνει το Καστράκι ένα μοναδικό camping, με υψηλής ποιότητας εγκαταστάσεις και σύγχρονες υπηρεσίες.

Το camping απλώνεται σε μια έκταση 25 στρεμμάτων, με 200 μέτρα υπέροχης παραλίας ακριβώς μπροστά. Πυκνή σκιά από πεύκα και πληθωρική βλάστηση από ευκάλυπτους, φοίνικες και μιμόζες καλύπτουν όλο τον χώρο.

Το Καστράκι είναι ιδανικό για οικογένειες, αφού τα παιδιά μπορούν να παίξουν ελεύθερα, να κολυμπήσουν και να γνωριστούν με παιδιά από όλο τον κόσμο.

Το υπέροχο μεσογειακό κλίμα, το μπλε της θάλασσας που απλώνεται μπροστά στα μάτια σας, το κολύμπι στα καθαρά νερά και η ηρεμία της φύσης κάτω από τα Κυκλώπεια τείχη της Αρχαίας Ασίνης, θα σας μαγέψουν και θα σας ξεκουράσουν.

Χάρη στη στρατηγική θέση του κάμπινγκ, είναι επίσης εύκολο να επισκεφθείτε τους αρχαιολογικούς χώρους των Μυκηνών, της Τίρυνθας και της Επιδαύρου, που έχουν εξαιρετικό πολιτιστικό ενδιαφέρον. Μπορείτε ακόμη να περπατήσετε στα γραφικά σοκάκια του Ναυπλίου, που βρίσκεται σε απόσταση μόλις 10 χιλιομέτρων. Με ημερήσια κρουαζιέρα που φεύγει από το λιμάνι στο Τολό, μπορείτε ακόμη να επισκεφτείτε τις πανέμορφες Σπέτσες και την Ύδρα.

 

TOP