Κανονισμοί

Αγαπητοί κατασκηνωτές σας καλωσορίζουμε.
Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε κάποιους κανόνες λειτουργίας, με σκοπό να γίνει η διαμονή σας στο Camping Καστράκι ευχάριστη και αξέχαστη.

Η πύλη κλείνει για τα οχήματα τα μεσάνυχτα. Παρασκευή και Σάββατο είναι ανοιχτή μέχρι την 01:00. Σε περίπτωση καθυστέρησης, για λόγους κοινής ησυχίας και ασφάλειας, οι κατασκηνωτές μπορούν να εισέρχονται στο camping μόνο πεζοί. Δίπλα στην πύλη υπάρχει πόρτα, που είναι ανοικτή όλο το 24ωρο. Η πύλη ανοίγει ξανά για τα οχήματα στις 06:30 το πρωί. 
Το όριο ταχύτητας μέσα στο camping είναι 10km/hr. Παρακαλούμε να οδηγείτε προσεκτικά γιατί κυκλοφορούν παιδιά που κάνουν ποδήλατο. 
Παρακαλούμε να σέβεστε τους υπόλοιπους κατασκηνωτές τηρώντας τις ώρες κοινής ησυχίας, οι οποίες ισχύουν από τις 15:00 έως τις 18:00 και από τις 23:30 έως τις 08:00. 
Το Barbecue επιτρέπεται υπό την προϋπόθεση να μη φυσά δυνατός άνεμος και να έχετε πάντοτε δίπλα σας έναν κουβά με νερό. Για την ασφάλεια όλων, οι φωτιές και τα πυροτεχνήματα απαγορεύονται αυστηρά, τόσο στο χώρο του camping, όσο και στην παραλία. 
Οι ψύκτες θα πρέπει να χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για τη συλλογή νερού και να μην επιβαρύνονται με κανενός είδους χημικές ουσίες. (π.χ απορρυπαντικά ρούχων κτλ) 
Τα σκυλιά επιτρέπονται, εφόσον πληρούνται όλοι οι κανονισμοί της ελληνικής νομοθεσίας από τον ιδιοκτήτη τους. 
Παρακαλούμε να σέβεστε το περιβάλλον ρίχνοντας τα σκουπίδια σας στους ειδικούς κάδους απορριμμάτων που υπάρχουν στο χώρο του camping και όχι στο έδαφος. 
Μπορείτε να αφήσετε τα πολύτιμα αντικείμενά σας προς φύλαξη στη Reception, χωρίς χρέωση. 

 

Η Διεύθυνση δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη σε περίπτωση κλοπής ή φθοράς της περιουσίας των κατασκηνωτών.
Η Διεύθυνση κατέχει το δικαίωμα να απομακρύνει από το χώρο του camping οποιονδήποτε δε συμμορφώνεται στους παραπάνω κανόνες.
TOP