×

Πρόγνωση Καιρού

The location could not be found.

Κανονισμοί

Αγαπητοί κατασκηνωτές σας καλωσορίζουμε.
Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε κάποιους κανόνες λειτουργίας, με σκοπό να γίνει η διαμονή σας στο Kastraki camping ευχάριστη και αξέχαστη.

Η πύλη κλείνει για τα οχήματα τα μεσάνυχτα. Παρασκευή και Σάββατο είναι ανοιχτή μέχρι τη 01:00. Σε περίπτωση καθυστέρησης, για λόγους κοινής ησυχίας κι ασφάλειας, οι κατασκηνωτές μπορούν να εισέρχονται στο camping μόνο πεζοί. Δίπλα στην πύλη υπάρχει πόρτα, που είναι ανοικτή όλο το 24ωρο. Η πύλη ανοίγει ξανά για τα οχήματα στις 06:30 το πρωί.
Το όριο ταχύτητας μέσα στο camping είναι 10km/hr. Παρακαλούμε να οδηγείτε προσεκτικά γιατί κυκλοφορούν παιδιά που κάνουν ποδήλατο. 
Παρακαλούμε να σέβεστε τους υπόλοιπους κατασκηνωτές τηρώντας τις ώρες κοινής ησυχίας, οι οποίες ισχύουν από τις 15:00 έως τις 18:00 και από τις 23:30 έως τις 08:00. 
Το Barbeque επιτρέπεται αυστηρά μετά από συνεννόηση με τη reception.
Οι ψύκτες θα πρέπει να χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για τη συλλογή νερού και να μην επιβαρύνονται με κανενός είδους χημικές ουσίες (π.χ απορρυπαντικά ρούχων κτλ).
Τα σκυλιά επιτρέπονται, εφόσον πληρούνται όλοι οι κανονισμοί της ελληνικής νομοθεσίας από τον ιδιοκτήτη τους. 
Παρακαλούμε να σέβεστε το περιβάλλον ρίχνοντας τα σκουπίδια σας στους ειδικούς κάδους απορριμμάτων που υπάρχουν στο χώρο του camping και όχι στο έδαφος.
Μπορείτε να αφήσετε τα πολύτιμα αντικείμενά σας προς φύλαξη στη Reception, χωρίς χρέωση. 
Οι επισκέπτες επιτρέπονται στο Kastraki Camping ενημερώνοντας τη reception και πληρώνοντας το αντίτιμο της ημερήσιας χρέωσης ανά άτομο και μεταφορικό μέσο.

 

Η Διεύθυνση δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη σε περίπτωση κλοπής ή φθοράς της περιουσίας των κατασκηνωτών.
Η Διεύθυνση κατέχει το δικαίωμα να απομακρύνει από το χώρο του camping οποιονδήποτε δε συμμορφώνεται στους παραπάνω κανόνες.
TOP