×

Πρόγνωση Καιρού

The location could not be found.

Ιστορικό

history-slideΤο Kastraki camping λειτούργησε για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 1977.

Από τότε και για περισσότερο από 30 χρόνια, προσφέρει σε όλους όσους το επιλέγουν άνετες και ευχάριστες διακοπές.
Σε ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον, θα ξεκουραστείτε και θα απολαύσετε πραγματικά όμορφες στιγμές, μαζί με τους φίλους ή την οικογένειά σας.

Η αφοσίωση κι η αγάπη στο έργο μας, σε συνδυασμό με τον σεβασμό μας προς τη φύση, έχουν κάνει το Kastraki camping ένα μοναδικό χώρο, με υψηλής ποιότητας εγκαταστάσεις και σύγχρονες υπηρεσίες.

Το Kastraki camping απλώνεται σε μια έκταση 25 στρεμμάτων, με 200 μέτρα υπέροχης παραλίας ακριβώς μπροστά. Πυκνή σκιά από πεύκα και πληθωρική βλάστηση από ευκάλυπτους, φοίνικες και μιμόζες καλύπτουν όλο τον χώρο.

Το Kastraki camping είναι ιδανικό για οικογένειες, αφού τα παιδιά μπορούν να παίξουν ελεύθερα, να κολυμπήσουν και να γνωριστούν με παιδιά από όλο τον κόσμο.

Το υπέροχο μεσογειακό κλίμα, το μπλε της θάλασσας που απλώνεται μπροστά στα μάτια σας, το κολύμπι στα καθαρά νερά κι η ηρεμία της φύσης κάτω από τα Κυκλώπεια τείχη της Αρχαίας Ασίνης, θα σας μαγέψουν και θα σας ξεκουράσουν.

Χάρη στη στρατηγική θέση του camping, είναι επίσης εύκολο να επισκεφθείτε τους αρχαιολογικούς χώρους των Μυκηνών, της Τίρυνθας και της Επιδαύρου, που έχουν εξαιρετικό πολιτιστικό ενδιαφέρον. Μπορείτε ακόμη να περπατήσετε στα γραφικά σοκάκια του Ναυπλίου, που βρίσκεται σε απόσταση μόλις δέκα χιλιομέτρων ή να ταξιδέψετε στις πανέμορφες Σπέτσες και Ύδρα με ημερήσια κρουαζιέρα από το κοντινό λιμάνι του Τολού.

 

TOP